Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO YEREL BASINLA BİRARAYA GELDİ

  • 12.01.2022
  • hopatso

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle düzenlediği istişare kahvaltısında yerel basınla bir araya geldi. Kahvaltıya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Üyeleri ve Yerel Medya Temsilcileri katıldı.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek açılış konuşmasında yerel medya temsilcilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutladı. Basının tarafsız ve ilkeli duruşunun önemi vurgu yapan Akyürek bu konularda hassasiyet gösteren medya temsilcilerine teşekkür etti.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ise gazetecilerin zor şartlarda önemli bir görev üstlendiklerini dile getirerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutladı. Daha sonra basın temsilcileri söz alarak günün anlam ve önemiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Kafkas Sarp Haber Yazarı Hasan Azaklı, günün anlam ve önemine binaen Başkan Akyürek’e Yerel Gazete hediye ederek teşekkürlerini iletti.

Kafkas Sarp Haber Yazarı Turan Şentürk, zor bir görev yaptıklarını yeni göreve başlayan arkadaşlarına zorlukların üstesinden gelebileceklerine inandığını dile getirerek,  Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’na organizasyon için teşekkür etti.

08 Ajans Program Yapımcısı Turan Altunkaya, Başkan Akyürek’e gelecek oda seçimlerinde ‘Başkanlığa Aday mısınız? ’ sorusuna Başkan Akyürek ‘ 1 dönem daha adayım.’ cevabını verdi.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi İsmet Başar gazetecilerin yaşadığı sorunlarını dile getirerek Habere ulaşım konusunda il ve ilçelere yolculuk yapan gazetecilerin ulaşım masraflarının indirimli olması ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarda yemek indirimi konularında destek istedi.

 Kahvaltı organizasyonu katılımcılarla birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

HOPA TSO YEREL BASINLA BİRARAYA GELDİ
HOPA TSO YEREL BASINLA BİRARAYA GELDİ
HOPA TSO YEREL BASINLA BİRARAYA GELDİ
HOPA TSO YEREL BASINLA BİRARAYA GELDİ