HOPA TSO OSB’DE ISRARCI

• 08.02.2022

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Kemalpaşa ilçesinde daha önce tespit edilen ve zemin etüt raporların hazırlatılan ancak uygun görülmeyen arazide Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması için çalışmalara yeniden start verdi.  Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek 4 Şubat Cuma günü Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü ziyaretinin ardından Artvin Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sabahattin Dönmez ile birlikte Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı ve Hopa TSO Meclis üyesi Arif Lokumcu ve ARİAD Başkanı Seçim Altınkaya da katıldı.

Ziyarette Kemalpaşa Belediyesi Dereiçi mevkiindeki arazide OSB kurulması hususunda daha önce tamamlanan çalışmalar ve güncellenmesi gereken süreçler hakkında istişarede bulunuldu. Kemalpaşa ziyareti OSB kurulması planlanan arazinin yerinde incelenmesinin ardından, krokilerin çizilerek ilgili kurumlarla yazışmaların başlatılmasına karar verilerek sonlandırıldı

HOPA TSO OSB’DE ISRARCI