HOPA İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNDEN ODAMIZA ZİYARET

• 09.02.2022

Hopa İlçe Tarım ve Orman Müdürü Metin Algür, Ziraat Mühendisleri Ebru Tuğralı Karagöz ve Ömer Hanedan odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile bir araya geldi.

İlçede bulunan kırsal alanlardaki proje çalışmaları hakkında bilgi veren heyet, öncelikleri arasında fındık bahçelerinin verimini arttırma ile alakalı ‘Tek Gövdeli Yüksek Verimli Fındık Bahçesi Yayım Projesi’ nin önemine değindi.

Müdür Algür, yöreye özgü karayemiş, maviyemiş, kivi gibi meyvelerin geçmişten günümüze  bahçelerdeki miktarının azalmasının sebepleri üzerinde çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Başkan Akyürek, Hopa Kaymakamlığı ile ortak yürütülen  Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında başvuru hazırlıkları yapılan narenciye tesisi ve kadın kooperatifi hakkında bilgilendirmede bulundu.

HOPA İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNDEN ODAMIZA ZİYARET