İŞİNSANIN’DAN ODAMIZ ZİYARET

• 19.04.2022

Coldwell Banker Kuzey Gayrimenkul Broker’i ve aynı zamanda Yeniden Refah Partisi Arhavi İlçe Başkanı Sayın Muhammet Uzuner, odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile bir araya geldi.

Coldwell Banker Kuzey Gayrimenkul Broker’i Muhammet Uzuner odamızın vermiş olduğu Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik sınavları için geldiğini belirtti. Şirketin bölgede yapmak istedikleri faaliyetleri, çalışma koşullarını, firmada danışmanların nasıl çalıştığın hakkında Başkan AKYÜREK’ e bilgiler verdi. Muhammet Uzuner Coldwell Banker Kuzey Gayrimenkul olarak Rize (Merkez, Çayeli, Pazar, Ardeşen, Fındıklı) Artvin (Merkez, Arhavi, Hopa, Kemalpaşa, Borçka) İl ve İlçelerinde faaliyet gösterdiklerini gayrimenkul alım-satım-kiralama yapmak isteyenleri sektörde 116 yıldır faaliyette bulunan dünyanın 62 ülkesinde ofisleri olan dünyanın ilk ve en büyük Emlak firması Coldwell Banker çatısı altında her türlü bilgi birikime sahip ofislerine davet ettiğini söyledi. Rize-Artvin bölgesinde Gayrimenkul Danışmanlığı yapmak isteyen olursa kendisi Mesleki Yeterlilik Belgesi ile iletişime geçip sektör hakkında ve danışmanlık konusunda bilgi alabileceklerini aktardı. Kendini kabul edip dinlediği ve zaman ayırdığı için Oda Başkanımıza teşekkürlerini sunan Uzuner Hopa’lı iş insanlarına başarılar diledi.

Başkan AKYÜREK, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İŞİNSANIN’DAN ODAMIZ ZİYARET