HOPA TSO İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

• 20.04.2022

Hopa ve Kemalpaşa iş dünyası Hopa Ticaret ve Sanayi Odası'nın geleneksel iftar yemeğinde bir araya gelerek iftar açtı.

Risus Country Serender Park Kemalpaşa’da düzenlenen iftar yemeğine T.C. Batum Başkonsolosu Sayın Rıza Kağan YILMAZ, Hopa Kaymakamı Sayın Gürkan Üçüncü, Kemalpaşa Kaymakamı Sayın Deniz YILDIRIM, Hopa Belediye Başkanı Sayın Taner EKMEKÇİ, Kemalpaşa Belediye Başkanı Sayın Ergül AKÇİÇEK, Sayın Kaçkar Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Sayın Recep BİLGİN, Kamu kuruluşlarının temsilcileri ile Siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, Oda Meclis üyeleri ile çok sayıda işadamı ve davetliler katıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu iftar buluşmasında kısa bir konuşma gerçekleştiren Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK Protokol temsilcilerini ve tüm katılımcılara hoş geldiniz dedikten sonra kaynaşma, birlik ve beraberliğin ortaya çıktığı bir olgu olan iftar yemeğinde bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Akyürek konuşmasında ‘Pandemi koşulları nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız iftar buluşmamıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ortaya koyan iftar sofrasına katılımın yoğun olması, bürokrasimizin ve iş insanlarımızın bir araya gelerek iftar açması bizler için kıymetli bir etkinliktir. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.’ ifadelerini kullandı.

HOPA TSO İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ