ARTVİNLİLER HİZMET VAKFININ YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 16.05.2022

İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfının Kavacık’taki yeni hizmet binasının açılışı 15 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Açılışa İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfının Yöneticileri, Vakfın Onur Kurulu Başkanı İsmet Acar, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Hopa TSO Meclis Üyesi İsmet BAŞAR, Odamız üyesi İpekyol Nakliyat Firmasının sahibi Ömer HACIOĞLU, Siyasetçi ve Bürokratlar, Artvinli iş insanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve Artvinliler katıldı.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK açılış ile ilgili bir değerlendirme yaptı. İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı’nın yeni hizmet binası Artvinlilere hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni hizmet binasında emeği geçen her kese teşekkür ediyorum. Başkan Esen Yağcı ve yönetim kuruluna çalışmaların başarılarının devamını diliyorum. Dedi.

Başkan AKYÜREK, Vakfın Onur Kurulu Başkanı İsmet Acar ve Dr. Mikail kaya ile de bir araya gelerek Artvin ve Hopa hakkında sohbet gerçekleştirdi.

ARTVİNLİLER HİZMET VAKFININ YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ