Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO’DAN ZONGULDAK ZİYARETİ

  • 27.06.2022
  • hopatso

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti ‘Kardeş Oda Protokolü’ imzaladığı Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasına iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarete Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Okan Poyraz, Meclis Üyeleri Arif Lokumcu, Meriç Burçin Özer, Aydın Tatar, İsmet Başar, Ertan Topal katılım sağladı.

Zonguldak il ve ilçe ticaret ve sanayi odaları ile 15-19 Şubat 2022 tarihleri arasında ‘Karadeniz Bölgesi Teknik Gezi ve Tecrübe Paylaşımı Programı ‘ kapsamında Hopa Ticaret ve Sanayi Odasına düzenlenen ziyarette ‘Kardeş Oda Protokolü’ imzalanmıştı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir yaptığı açıklamada Hopa Ticaret ve Sanayi Odası heyetini Zonguldak’ta ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Zonguldak ilinin ekonomisini, ticaretini, sosyal yaşamını ve yatırım fırsatlarını anlatan bir sunum yaptı ve ziyaretçilerin sorularını cevaplandırdı.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığı ile kurulan Teknopark modeli hakkında bilgi aldı.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek yaptığı açıklamada; “Biz Zonguldak’ı kömür ve çeliği ile tanıyorduk ancak Metin Demir Başkanımızın sunumundan sonra gördük ki Zonguldak farklı alanlarda da öncü durumda. Burada edindiğimiz bilgiler çalışmalarımızda bize yol gösterici olacak “dedi.

Toplantı sonrasında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Hopa Ticaret ve Sanayi Odası arasında kıyaslama çalışması yapıldı. Ardından Zonguldak Maden Müzesi ziyaret edildi. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmek üzere Ereğli’ye doğru yola çıktı.

HOPA TSO’DAN ZONGULDAK ZİYARETİ
HOPA TSO’DAN ZONGULDAK ZİYARETİ
HOPA TSO’DAN ZONGULDAK ZİYARETİ
HOPA TSO’DAN ZONGULDAK ZİYARETİ
HOPA TSO’DAN ZONGULDAK ZİYARETİ
HOPA TSO’DAN ZONGULDAK ZİYARETİ