HOPA TSO DEVREK TSO’YU ZİYARET ETTİ

• 28.06.2022

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti ‘Kardeş Oda Protokolü’ imzaladığı Devrek Ticaret ve Sanayi Odasına iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarete Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Okan Poyraz, Meclis Üyeleri Arif Lokumcu, Meriç Burçin Özer, Aydın Tatar, İsmet Başar, Ertan Topal katılım sağladı.

Heyeti Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Meclis Başkanı İlkin Taşçı, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Genç, Osman Servet Gündüz ve Genel Sekreter Cahit Yaban karşıladı.

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası 15 – 19 Şubat 2022 tarihleri arasında ‘Karadeniz Bölgesi Teknik Gezi ve Tecrübe Paylaşımı Programı‘nı Zonguldak il, ilçe ticaret ve sanayi odaları ile birlikte gerçekleştirmiş ve 17 Şubat 2022 tarihinde Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ile ‘Kardeş Oda Protokolü’ imzalanmıştı.

Devrek ve Hopa’nın tarihi, ekonomileri, sosyal yaşantıları üzerine gerçekleştirilen sohbette yatırım fırsatları değerlendirilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Ardından Devrek Ticaret Odası Heyeti coğrafi işaretli ürünü olan Devrek Bastonu ve meşhur Devrek Simidini Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Heyetine hediye etti.

HOPA TSO DEVREK TSO’YU ZİYARET ETTİ