TÜRKLİM’DEN ODAMIZA ZİYARET

• 07.07.2022

Türkiye Liman İşletmeciler Derneği (TÜRKLİM) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın ERDEMİR, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (HTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK’ i ziyaret etti.

Aydın Erdemir’in ziyaretinde, TÜRKLİM Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Hopa TSO Meclis Üyesi Meriç Burçin ÖZER, TÜRKLİM Eğitim ve Araştırma Müdürü Prof. Dr. Soner ESMER, TÜRKLİM Danışmanı Dr. Ersel Zafer ORAL ve Emekli Öğretmen Araştırmacı Yazar Hasan AZAKLI da yer aldı.

TÜRKLİM Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Aydın ERDEMİR, Türkiye Liman İşletmeciler Derneği’ nin çalışmaları ve projeleri hakkında Başkan AKYÜREK’ e bilgi verdi.

Başkan AKYÜREK; İlçemizin ekonomi ve ticari faaliyetleri hakkında bilgi vererek sınır kenti olmanın önemini değindi.   AKYÜREK, ziyaretten dolayı TÜRKLİM heyetine teşekkür ederken, Yönetim Kurulu Başkanı Erdemir’e hediye takdiminde bulundu.

TÜRKLİM’DEN ODAMIZA ZİYARET