BORÇKA BELEDİYE BAŞKANI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 18.07.2022

Borçka Belediye Başkanı Sn. Ercan Orhan odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Osman Akyürek ile bir araya geldi.

Ziyarete Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Sn. Kemal Gazioğlu ve Sn. Yener Balkaya, Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Sn. Tuncay Akın Orhan, Kafkas Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sn. Mete Cihan, iş insanları Sn. Ömer Hacıoğlu, Sn. Yusuf Başar, Sn. Ferda Karahan, Sn. Tunahan Gazioğlu katıldı.

İlimiz ve ilçemizin tarihi, kültürü ve faaliyetlerinin konuşulduğu toplantıda Başkan Akyürek Hopa’ya ait coğrafi işaretli ürünler olan Hopa Hamsili Ekmeği ve Hopa Laz Böreğinin tarihteki yeri ve tescil başvurusu süreçleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Ardından Hopa ve Kemalpaşa’nın lojistik sektöründeki başarısını dile getiren Başkan Akyürek, sektörün günden güne geliştiğini belirterek iki ilçenin turizm potansiyelinin de yüksek olduğuna değindi.

BORÇKA BELEDİYE BAŞKANI ODAMIZI ZİYARET ETTİ