Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

‘İSTİŞARE TOPLANTISI’ HOPA TSO MECLİS SALONUNDA DÜZENLENDİ

  • 20.07.2022
  • hopatso

Hopa Halk İnisiyatifi Derneği Başkanlığında düzenlenen ‘İstişare Toplantısı’ Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı salonunda düzenlendi.

Toplantıya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Samet Cihan, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Küçükali, Hopa Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Azaklı, Hopa Halk İnisiyatifi Derneği Başkanı Gülpaşa Vayiç ve vatandaşlar katılım sağladı.

Gündemin ilk maddesi olan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi kurulumuna uygunluk yazısı değerlendirildi. Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek yaptığı açıklamada Bakanlık tarafından gönderilen uygunluk yazısının dokuz senelik bir çalışmanın ürünü olduğunu belirterek yaşanan süreçler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Gündemin diğer maddeleri olan Kafes Balıkçılığı ile ilgili Belediyeye verilen önergenin değerlendirilmesi, Kopmuş Plajının yeniden kamusal hizmet vermesi hususu ve ilçemiz turizm potansiyeli değerlendirilerek son zamanlarda yoğun olarak görülen ‘Karavan Turizmi’ için yer tahsisi, kamp alanının oluşturulması maddeleri değerlendirilerek çalışmalar başlatılması yönünde kararlar alındı.

‘İSTİŞARE TOPLANTISI’ HOPA TSO MECLİS SALONUNDA DÜZENLENDİ