KAÇKAR GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ HAKKINDA AÇIKLAMA

• 17.08.2022

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Osman Akyürek Kaçkar Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile ilgili basında çıkan iddialar hakkında açıklama yaptı.

Başkan Akyürek yaptığı açıklamada;

‘Kaçkar Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Sayın Recep Bilgin bölgemizde Ardahan, Rize, Hopa’da gümrük sahalarının sorumluluğunu üstlenmiş olup çalışmalarını yakından takip eden, işbirliği içerisinde olan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası olarak kendisinden her fırsatta yararlandığımız ve 7 gün 24 saat ihracatçımıza, nakliyecimize elinden gelen çabayı göstermektedir. Bu durumu bizlerde takdirle karşılıyoruz. Basında çıkan bazı haberleri yerinde incelediğimizde farklı sonuçların ortaya çıktığını, hukuki anlamda bir durumun gerçekleşmediği buda çalışan bürokratlarımızın enerjisini düşürdüğünü görmekteyiz.’ ifadelerini kullandı.

KAÇKAR GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ HAKKINDA AÇIKLAMA