HOPA TSO KEMALPAŞA SİVİL İNİSİYATİF PLATFORMUNU ZİYARET ETTİ

• 18.08.2022
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek ve Meclis Üyesi Yener Balkaya Kemalpaşa Sivil İnisiyatifi Platformunu ziyaret ederek Başkan Sedat Sonbayı makamında ziyaret etti.
Kemalpaşa’nın ticari potansiyeli, sınır bağlantısı ve turizmi hakkında sohbet gerçekleştirildi.
Başkan Sonbay yaptığı açıklamada; ’İlçede bulunan en aktif sivil toplum kuruluşuyuz. Yönetim kurulumuz 3 yıldır bir arada ve platformumuzda 34 üyemiz bulunmaktadır. Çeşitli sosyal çalışmalarımız var bunlardan bazıları çeşitli okullarda parke yapımı, Ramazan ayı gıda paketleri dağıtımı,46 öğrenciye öğrenim bursu veriyoruz ayrıca 20 kişinin istihdam edilmesini sağladık.’ ifadelerini kullandı.
Başkan Akyürek platformun faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirterek Hopa Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kemalpaşa için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
HOPA TSO KEMALPAŞA SİVİL İNİSİYATİF PLATFORMUNU ZİYARET ETTİ