TURİZM SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 19.01.2023

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ‘Turizm Sektörü İstişare Toplantısı’ Atatürk Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Konferansa Artvin İl Kültür ve Turizm Müdürü Özner Bilmiş, kurum yetkilileri, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Karabulut, Meclis Başkanı Kemal Makar, Meclis Başkan Yardımcısı Fatih Terbıyık ve sektör temsilcileri katıldı.

Artvin İl Kültür ve Turizm Müdürü Özner Bilmiş il turizmi ile ilgili istatistikleri açıkladı. Artvin’de toplam bakanlık tarafından verilen turizm işletme belgeli 15,basit konaklama belgeli 16 işletme bulunduğunu ayrıca 18 seyahat acentesinin faaliyet gösterdiğini söyledi.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT 2023) hakkında değerlendirme yapılarak Artvin adına bir stant temin edileceği, fuara katılamayacak üyelere tanıtım materyallerini İl Müdürlüğüne iletmeleri halinde fuarda stantlarda sergileneceği bilgisi verildi.

Üyelerin talepleri doğrultusunda turizm sektörüne yönelik eğitimler planlanması ele alındı.

Konferans sonunda turizm işletmelerine ‘Sürdürülebilir Turizm Belgeleri’ takdim edildi.

TURİZM SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ