Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

ARHAVİ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA İADE-İ ZİYARET

  • 19.01.2023
  • hopatso

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU, Meclis Başkanı Kemal MAKAR ve Yönetimi Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası’na iade-i ziyarette bulunarak Arhavi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Atıf KESİM, Meclis Başkanı Serkan ERGİN ve Yönetimi ile bir araya geldiler.

Ziyarette Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan YILMAZ ve Selçuk BALKAYA, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersan GEDİK ve Ahmet KARABULUT, Meclis Başkan Yardımcısı Fatih TERBIYIK, Meclis Üyesi Kamil LİMONCU ve iş insanı Hüsnü Doğan HATİNOĞLU yer aldı.

İlimiz ve bölgemiz sorunlarının ve çözüm önerilerinin ele alındığı ziyarette, iki oda arasında bölgemizin gelişimi konusunda yapılabilecek iş birlikleri hakkında da karşılıklı görüş alışverişleri yapıldı.

Görüşme sonunda Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, yeni dönemin hayırlı olması temennilerini iletti.

Arhavi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Atıf KESİM,  Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU, Meclis Başkanı Kemal MAKAR ve Yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

ARHAVİ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA İADE-İ ZİYARET
ARHAVİ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA İADE-İ ZİYARET