ARTVİN TİCARET İL MÜDÜRÜ BİLAL TAŞ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 03.03.2023

Artvin Ticaret İl Müdürü Bilal Taş odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Meclis Başkanı Kemal Makar, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Yılmaz, Ersan Gedik ve Meclis Üyesi Kamil Limoncu ile bir araya geldi.

Ülkemizdeki güncel ekonomik gelişmelerin ele alındığı ziyarette Türkiye-Gürcistan arasındaki ticari faaliyetler bölge ekonomisine katkıları hakkında istişarede bulunuldu.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu kamu kurum ve kuruluşları arasında işbirliği içerisinde yürütülecek çalışmaların olumlu sonuçları olacağına dikkat çekerek ekonomik hedeflere ulaşma noktasında kamu ile özel sektör arasındaki köprü görevini üstlenen odamızın üzerine düşeni yerine getirmeye hazır olduğunu vurguladı.

ARTVİN TİCARET İL MÜDÜRÜ BİLAL TAŞ ODAMIZI ZİYARET ETTİ