İYİ PARTİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 04.05.2023

İYİ Parti Artvin Milletvekili adayları Hamza GEZMİŞ ve Hüseyin IŞIK, İYİ Parti Artvin İl ve İlçe Teşkilatları odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU, Meclis Başkanı Kemal MAKAR, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersan GEDİK ve Hasan YILMAZ ile bir araya geldi.

Başkan Osman DEMİRCİOĞLU yaptığı açıklamada misafirlerine hoş geldiniz diyerek kısa ve uzun vadeli çalışmalar hakkında bilgi verdi. Nakliye sektörü ile ilgili çalışmalara değinen DEMİRCİOĞLU geçiş sayısında yaşanan artışın bölgeye olumlu yönde yansıdığını ifade etti. Turizm ile ilgili Hopa’da bulunan Ciha Kalesi ve Kemalpaşa’da bulunan Makriali Kilisesi’nin önemine dikkat çekerek ilçelerin turizm potansiyelinin ortaya çıkması aşamasında önemli rol oynadığına dikkat çekti.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Hamza GEZMİŞ yaptığı açıklama Hopa ve Kemalpaşa özelinde sorunlara hâkim olduklarını, İl genelinde bulunan turizm destinasyonları hakkında değerlendirme yaptı.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Hüseyin IŞIK yaptığı açıklamada İl genelinde yapılacak olan çalışmalarda iş birliği içerisinde hareket ederek Artvin’e yararlı olmak istediklerini belirtti.

İYİ PARTİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ