Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

MEMLEKET PARTİSİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 10.05.2023
  • hopatso

Memleket Partisi Artvin Milletvekili adayı Tarkan Yılmaz ve Memleket Partisi il ve ilçe teşkilatları odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Meclis Başkanı Kemal Makar, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersan Gedik, Ahmet Karabulut, Selçuk Balkaya ve Meclis Üyesi Kamil Limoncu ile bir araya geldi. 

Başkan Demircioğlu yaptığı açıklamada ziyaretçilerine seçim sürecinde başarılar dileyerek oda faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Hopa ve Kemalpaşa’nın turizm potansiyeline değinerek Ciha Kalesi ve Makriali Kilisesi’nin bölge tarihinde önemli yere sahip olduğunu yapılan çalışmalarla, turizme kazandırmak istediklerini söyledi. İl genelinde çeşitli turizm destinasyonlarının var olduğuna ve Artvin’in yüksek bir turizm potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekti.

Memleket Partisi Artvin Milletvekili adayı Tarkan Yılmaz yaptığı açıklamada Artvin’in onkoloji hastanesine ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek bu konuda çalışma yürütülerek hastanenin Artvin’e kazandıracaklarını dile getirdi. İlde tarım ve hayvancılık alanında sorunlar olduğunu belirten Yılmaz ‘ildeki meralar başka kişilere kiralanıyor bu hayvancılık sektörü açısından ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Yine Artvin genelinde üniversite öğrencilerinin yurt ihtiyacı var. Tüm ilçelerde daire kiraları çok yüksek, seçilmemiz durumunda bu alanlarda çalışmalarımızı yürüteceğiz.

MEMLEKET PARTİSİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ
MEMLEKET PARTİSİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ
MEMLEKET PARTİSİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ
MEMLEKET PARTİSİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ