ARTVİN VALİSİNDEN ANLAMLI PLAKET

• 11.05.2023

Artvin Valisi Sayın Yılmaz DORUK Sarp Mülki İdare Amirliği ziyareti kapsamında Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU, Meclis Başkanı Kemal MAKAR ve Yöneticileri ile bir araya geldi.

Sarp Mülki İdare Amirliği’nin toplantı salonunda iç ve dış ticaretin geliştirilmesine yönelik yapılan değerlendirmeler sonrasında Valimiz Yılmaz DORUK, ülkemizde meydana gelen deprem felaketinin yaralarının sarılmasına yönelik yapılan çalışmalara verdiği desteklerden dolayı Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı DEMİRCİOĞLU ve Yöneticilerine teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Demircioğlu, Valimize teşekkür ederek bu plaketi Hopa ve Kemalpaşa iş dünyası adına alıyorum. Ülkemizde veya dünyanın herhangi bir noktasında bir daha böyle bir felaketin yaşanmamasını temenni ediyorum.   İfadelerini kullandı.

ARTVİN VALİSİNDEN ANLAMLI PLAKET