‘TÜRK MUTFAĞI HAFTASI’ ETKİNLİĞİ KUTLANDI

• 26.05.2023

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyesi Ersan GEDİK Artvin Valiliği koordinasyonunda gerçekleştirilen ‘ Türk Mutfağı Haftası’ etkinliğine katıldı.

‘ Türk Mutfağı Haftası’ etkinliği kapsamında açılan stantta Hopa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından Hopa Laz Böreği ve Hopa Hamsili Ekmek ikram edildi.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu yaptığı açıklamada;

‘Her yıl 21-27 Mayıs tarihleri arasında ülkemizde ve dünyada gerçekleştirilen’ Türk Mutfağı Haftası’ ülke mutfağının ne kadar sağlıklı, özgün ve çeşitli olduğunu uluslararası düzeye tanıtma fırsatı sağlamaktadır. Yöremizin çeşitli tatlarını burada tanıtımını yapıp katma değere dönüştürmek asıl amacımız. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası olarak üretim, tanıtım ve istihdam noktasında her türlü işbirliğine hazırız.’ ifadelerini kullandı.

‘TÜRK MUTFAĞI HAFTASI’ ETKİNLİĞİ KUTLANDI