HOPA KAYMAKAMI ARSLANTÜRK’E HOŞ GELDİN ZİYARETİ

• 12.09.2023

2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Hopa ilçesine atanan Hopa Kaymakamı Sayın Abdullah ARSLANTÜRK’ e Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU, Meclis Başkanı Kemal MAKAR, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan YILMAZ ve Selçuk BALKAYA, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet KARABULUT ve Ersan GEDİK yer aldı. Hopa TSO Yöneticileri Sayın ARSLANTÜRK’ e hoş geldin diyerek yeni görevinde başarılar diledi.

Misafirlerini makamında kabul eden Kaymakam ARSLANTÜRK:‘ Hopa’nın gelişmesi için Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine dikkat çekerek ziyaretlerinden dolayı Hopa TSO Yönetimine teşekkür etti.

Hopa TSO Başkanı DEMİRCİOĞLU; Hopa ve Kemalpaşa’nın ticari faaliyetleri ve turizm destinasyonları hakkında bilgi verdi. DEMİRCİOĞLU, Kamu kurum ve kuruluşlar tarafından İlçelerimizde gerçekleştirilecek her türlü projeyi desteklemeye devam edeceğiz.’ İfadelerini kullandı.

HOPA KAYMAKAMI ARSLANTÜRK’E HOŞ GELDİN ZİYARETİ