HOPA TSO AGRO BATUMİ 2023 GIDA FUARI’NA KATILDI

• 09.10.2023

Bu yıl 11.’si organize edilen Tarım-Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarına Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Oda üyeleri ile birlikte katılım sağladı.

6 Ekim günü gerçekleştirilen resmi açılışa Gürcistan Acara Özerk Hükümeti Başkanı Tornike Rijvadze, Yüksek Şura Başkanı David Gabaidze, Batum Belediye Başkanı Archil Chikovani, Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Maliye ve Ekonomi Bakanı Jaba Putkaradze, Tarım Bakanı Zaza Şavadze, Sağlık ve Sosyal İşler Bakanı Nino Nizharadze, Eğitim, Spor ve Kültür Bakanı Maya Khajişvili, Acara Turizm ve Tatil Köyleri Dairesi Başkanı Tinatin Zoidze, Türkiye'nin Gürcistan Büyükelçisi Ali Kaan Orbay, T.C Batum Başkonsolosu Rıza Kağan Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Giorgi Romanadze, DEİK- Türkiye-Gürcistan İş Konseyi ve Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı Osman Çalışkan Mzhavanadze, diplomatik yabancı misyon temsilcileri, resmi kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları ve medya temsilciler katıldı.

Artvin de bulunan dört odanın ortak katılım sağlayarak stant açtığı fuara Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan YILMAZ ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet KARABULUT katıldı.

Hopa ve Kemalpaşa ilçelerimizde üretimi son dönemde artış gösteren ve pazarda önemli bir yer bulunan üreticilerimiz Sinan LOKUMCU ve Fatih KIRAN Mavi yemiş ürünlerinin tanıtımını yaptı. Coğrafi işaretli Hopa Laz Böreği ve Hopa Hamsili Ekmeği üreticisi Hopa Kadın Kooperatifi de katılım sağlayarak katılımcılara ürünleri tanıttı.

HOPA TSO AGRO BATUMİ 2023 GIDA FUARI’NA KATILDI