HEMŞİNLİLER HİZMET VAKFI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 23.10.2023

Hemşinliler Hizmet Vakfı Başkanı Necmettin Aydın ve yönetimi odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Yılmaz, Selçuk Balkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Gedik ile bir araya geldi.

Ziyarete Yönetim Kurulu Üyeleri Lütfi Kolçak, Metin Küçük, Kurucu Üye Yüksel Yenigül, Danışma Kurulu üyesi Kemal Gazioğlu ve eski Edirne Valisi aynı zamanda Danışma Kurulu Üyesi Dursun Ali Şahin katılım sağladı.

Hopa ve Kemalpaşa’nın ele alındığı sohbette ilçelerin turizm, nakliye ve eğitim sektörleri hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ziyaretlerinden dolayı Hemşinliler Hizmet Vakfı heyetine teşekkürlerini iletti.

HEMŞİNLİLER HİZMET VAKFI ODAMIZI ZİYARET ETTİ