AK PARTİ HOPA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ATİ UTKU CİHAN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 13.02.2024

AK Parti Hopa Belediye Başkan Adayı Ati Utku Cihan ve İlçe Yönetimi odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Meclis Başkanı Kemal Makar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Selçuk Balkaya, Ersan Gedik, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Karabulut, Kamil Limoncu, Meclis Üyeleri Hasan Yılmaz ve Bünyamin Merttürk ile bir araya geldi.

Başkan Demircioğlu oda olarak yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. Hopa’nın ticari ve sosyal yaşamının hareketliliğine dikkat çekerek yapılacak olan çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Planlı bir kentin güçlü bir ekonomisi olduğunu belirten Başkan Demircioğlu Hopa ve Kemalpaşa’nın ticari çıkarları doğrultusunda bütün yatırımları almak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Adayı Cihan Hopa için en iyisini düşündüklerini belirterek uzun ve kısa vadede Hopa’ya nasıl hizmet ederiz diyerek göreve gelmeleri halinde hizmet noktasında sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde çalışmak istediklerini söyledi.

AK PARTİ HOPA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ATİ UTKU CİHAN ODAMIZI ZİYARET ETTİ