HOPA TSO’DA TKDK DESTEKLEME BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

• 27.02.2024

Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Artvin İrtibat Ofisi Odamız ev sahipliğinde Atatürk Konferans Salonunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bilgilendirme toplantısına Artvin TKDK İrtibat Ofisi Temsilcileri Emre Güven, Gülsüm Akıcı, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Meclis Başkanı Kemal Makar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersan Gedik, Meclis Üyesi Hasan Yılmaz ve Mutlu Seber, İlçemiz Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Hopa, Arhavi ve Kemalpaşa İlçelerinin kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve halk katılım sağladı.

TKDK’nın kapsamını 2024 itibariyle tüm Türkiye’ye uyguladığı program tanıtılarak tarımsal alanda kırsal kalkınmaya yönelik çalışmalar ve tedbirler hakkında bilgi verildi.

HOPA TSO’DA TKDK DESTEKLEME BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI