AÇÜ TTO İLE İŞBİRLİĞİ ROTOKOLÜ İMZALANDI

• 29.02.2024

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ile Artvin Çoruh Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Artvin TTO ile Hopa TSO birlikte olmak üzere Proje Geliştirme ve Yönetimi, Proje Hibe Destek, Eğitim Farkındalık, Girişimcilik ve Şirketleşme ve Fikri Sınai Haklar konularında farkındalığı arttırmak ve iletişim ağını güçlendirmek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Başkan Demircioğlu Hopa’mızın gelişiminde kritik rolü olan üniversitemiz ile yapılan işbirliğinin tüm üyelerimize ve vatandaşlarımıza fayda sağlayacağını belirtti.

Rektör Bilgin Hopa ile kurumsal ilişkilerimizi daha da kuvvetlendireceğimiz bu işbirliği protokolü güzel projelere vesile olmasını temenni ediyorum dedi.

AÇÜ TTO İLE İŞBİRLİĞİ ROTOKOLÜ İMZALANDI