İYİ PARTİ’DEN ODAMIZA ZİYARET

• 06.03.2024

İYİ Parti Hopa İlçe Yönetimi ve Artvin İl Genel Meclisi adayları Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersan Gedik ve Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Limoncu ile bir araya geldi.

Başkan Demircioğlu Oda olarak hazırlanan sorun ve çözüm önerileri sunumu İyi Parti temsilcileri ile paylaştı. Başkan yaptığı değerlendirmede ısrarla hayata geçirilmesi için çaba sarf ettikleri Çok Amaçlı Dolgu Projesi’nin hem tır kuyruğu hem de kent yaşamındaki olumsuz etkilerinin çözülmesi noktasında elzem olduğunu vurguladı.

İYİ Parti Artvin İl Genel Meclisi adayları Artvin’de Hopa’yı en iyi şekilde temsil ederek ilçenin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çalışmak istediklerini ifade ettiler.

İYİ PARTİ’DEN ODAMIZA ZİYARET