BİR KENTİN KALİTESİ NE KADAR ARTAR İSE EKONOMİSİ DE O KADAR GÜÇLÜ OLACAKTIR!

• 02.04.2024

31 Mart 2024 tarihinde Mahalli İdareler Seçimi gerçekleştirilmiş ve sonuçlanmıştır. Yapılan seçimle, Belediyelerimiz, Muhtarlıklarımız ve İl Genel Meclisimiz beş yıllık görev süresi ile yurttaşlarımızca yeniden görevlendirilmiştir. Hopa Belediyesi Başkanı Utku CİHAN ve Hopa Belediyesi Meclis üyelerini aynı zamanda Kemalpaşa Belediyesi Başkanı Erhan YILMAZ ve Kemalpaşa Belediyesi Meclis üyelerini; aynı zamanda İl Genel Meclis Üyelerimiz ve Muhtarlarımızın da yeni dönemde yerel yönetimlerde aldıkları görevleri dolayısıyla tebrik ediyoruz.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU, demokrasimizin en güzel tarafı olan seçimlerin sorunsuz bir şekilde sonuçlanmış olmasını Hopa’mız ve Kemalpaşa’mızın ferasetine borçlu olduğumuzu ifade etti. Şimdi sıra Hopa’mızı ve Kemalpaşa’mızı kalkındırmak için yerel yönetimlerle yeni ve toplum yararına işler yapmaya geldi. Seçimlerle yoğunlaşan siyaset gündeminin artık yerini gerçek gündeme bırakarak Hopa ve Kemalpaşa’mızın çözüm bekleyen sorunlarına odaklanmak gerektiğini ifade eden Başkan DEMİRCİOĞLU, yaşam kalitemizi arttırmak için yerel yönetimlerin gecikmeden işe koyulmaları gerektiğini kalkınmamızın önüne engel olan tüm sorunların çözümünde işbirliği ve ortak akıl ile hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca Modern Türkiye Cumhuriyetinin demokrasi ile taçlandırdığı toplumsal dayanışmayı vurgulayan Başkan DEMİRCİOĞLU yeni dönemde Hopa’mıza ve Kemalpaşa’mıza hak ettiği değeri kazandırmakta kararlı olduklarını vurguladı.

BİR KENTİN KALİTESİ NE KADAR ARTAR İSE EKONOMİSİ DE O KADAR GÜÇLÜ OLACAKTIR!