TOBB ORDU GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 03.05.2024

TOBB Doğu Karadeniz Bölge Başkanı ve TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah BAŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Demet CANLI ve Burak ŞENAK Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersan GEDİK, Yönetim Kurulu Üyesi Kamil LİMONCU, Meclis Üyesi Hasan YILMAZ ve TOBB Artvin İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Anıl ALTUNKAYA ile bir araya geldiler.

Toplantıda Kadın ve Genç girişimciliğinin karşılaştığı sorunlar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU, Kadın ve Genç Girişimcilerimizin desteklenmesi, karşılaştıkları sorunların aşılması ve projelerin hayata geçirilmesi noktasında Oda olarak ellimizden gelen katkıyı vermeye hazır olduğunu ifade etti.

TOBB ORDU GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ODAMIZI ZİYARET ETTİ